Adriaanse Trend Marketing International

Je moet jezelf ‘kietelen’

Enkele maanden geleden hebben Ellen en ik de keuze gemaakt om een sabbatical te nemen. Zo geschiede…..
En wat doe je als je een sabbatical hebt? Een heleboel!

Je moet jezelf ‘kietelen’
We hebben de afgelopen maanden met grote regelmaat een terrasje gepakt. Mijn vader zou hebben gezegd “Je moet jezelf ‘kietelen’ ….”
En vaak combineren we het aangename met het nuttige. Want wat is er leuker dan met een potentiele business partner onder het genot van een drankje praten over mogelijkheden om samen te werken.

We vinden dat we op de wereld zijn om leuke dingen met elkaar te doen.
Vroeger (of eigenlijk: ‘enkele maanden geleden’) kwam het niet in me op om op een doordeweekse dag op een terrasje te gaan zitten of om samen te gaan lunchen. Mijn vader (daar heb je hem weer) heeft ooit tegen me gezegd: ‘jongen, zorg er voor dat je altijd je gezin kunt onderhouden’. Vanaf eind 2000 ben ik aan het buffelen geweest en ben ik met werkweken van 50-60 uur misschien ook wel weer wat doorgeschoten. Ik was letterlijk op de wereld om te werken maar voor mij voelde dat op dat moment prima. Terugkijkend was dat voor mij en mijn gezin echter een in alle opzichten ongezonde periode, waarin ik heel veel belangrijke dingen heb gemist.

Als we dan om ons heenkijken terwijl we op dat terrasje zitten zien we veel hardwerkende mensen. Laptop op tafel, druk gebarend, stem verheffend terwijl de stress er van af spat. In veel gevallen bezig met ‘het halen van de maand’.

Tegen die mensen zouden we het wel willen uitschreeuwen: ‘Ga leuke dingen doen nu het nog kan’.

Re-styling kantoor
Onze sabbatical gaf ons de rust om het kantoor te re-stylen.
Zelf zijn we niet zo handig met onze handen, maar we zijn erg trots om te kunnen melden dat fase één van de re-styling van ons kantoor de afgelopen maand heeft plaatsgevonden.

Wij zijn zelf heel tevreden met het resultaat dat door de betrokken ‘aannemers’ (Frans Tabak Timmer en Onderhoudsbedrijf, Van Ballegooij Glas & Schilderwerken en Grindkeizer) is neergezet. En de mensen die regelmatig bij ons over de vloer komen vinden ook dat het erg mooi is geworden. Wat onze bijdrage was? Eh… koffie zetten en het filmpje maken 🙂 .

Wil je weten hoe het is geworden? Bekijk dan het filmpje of kom eens langs.

Beyuna tweedaagse college
Afgelopen week namen we deel aan het enerverende tweedaagse college van Beyuna (de partner waarmee we inmiddels al weer enkele jaren samenwerken).
Het bedrijf en de samenwerkende zelfstandige ondernemers ontwikkelen zich in een hoog tempo. En Beyuna faciliteert dit met inspirerende presentaties, goede achtergrondinformatie over producten, workshops (b.v. over hoe je een goede pitch opbouwt) en de lancering van een volledig nieuw product.

De quote ‘Alleen ga je snel; samen kom je verder’ is hier zeker van toepassing. (Deze quote is overigens dan weer niet van mijn vader.)

‘Designing a world where people come first’
Tijdens het Beyuna tweedaagse college ging het uiteraard ook over de visie op de maatschappij.
We staan aan de vooravond van enorme maatschappelijke ontwikkelingen waarbij velen van ons hun baan gaan kwijtraken als gevolg van o.a. robotisering.Het kan niet anders dan dat de visie ‘Designing a world where people come first’ je aanspreekt op dezelfde manier waarop deze visie ons aansprak. Door het gekozen systeem (een combinatie van affiliated marketing en dropshipping met een modern lifestyle concept) zijn we in staat om te verbinden, om het (financiële) verschil te maken voor anderen én voor onszelf.

We zien de resultaten daarvan elke dag weer en dat trekt mij meer dan het buffelen dat ik de afgelopen jaren heb gedaan.

Bon Giorno Italia
De komende dagen zijn we het land uit. Even genieten van het heerlijke weer, het lekkere eten en elkaar.
Leuke dingen doen, gewoon omdat het kan….

Ciao!